Esküvői videózás

Az esküvői videó a fotók mellett az egyetlen, ami veletek marad egy életen át, így nagyon fontos, hogy kire bízzátok az elkészítését!

Ezért szeretnék nektek egy olyan szakembert ajánlani, akiben én is megbízom! Ha együtt foglaltok fotós és videós szolgáltatásunkból, egy összeszokott csapat munkájára számíthattok!

Huszti Boldizsár

2017-ben kezdtem el videózással foglalkozni és már akkor éreztem, hogy ez egy hosszan tartó szerelem lesz. Elkísértem egy barátomat egy esküvői videó forgatásra, majd ezt követően újabb és újabb filmek készítésével bíztak meg.

Azóta a vállalkozásom rendesen kinőtte magát, ma már egy komoly stábbal dolgozunk, évente több mint 100 esküvőről készítünk egyedi hangulatú (highlights) rövid filmeket és hosszabb 10-15-20 perces filmeket is. 

A legmodernebb kamerákkal dolgozunk, gyönyörű 4K képminőségben forgatunk és látványos drónfelvételeket készítünk az esküvőről.

A legfontosabb számunkra, hogy minden párnak olyan stílusú filmet készítsünk, ami a legjobban megmutatja a személyiségük és az esküvőjük hangulatát.

Videó lejátszása
Petra & Robi
Videó lejátszása
Niki & Máté
Videó lejátszása
Magdolna & András